Vrei să mă antrenezi? Școala dracului! În timp ce antrenorul a ghidat trainerul de distanță

„Ar fi declanșat bomba, îndeplinind vise atletice“, spune nativ al Staroviček la Hustopečí că un an și jumătate pregătirea Olympus Praga.

Printre sportivi este loialitatea. Vara trecuta el a sarit de 794 centimetri de doua ori, limita pentru Campionatul European deschis de la Zurich a fost de numai un centimetru.În al doilea rând 794 la stapanit aceste campionate naționale din Ostrava, a fost în al treilea sezon, dar la a cincea încercare un mușchi abdominal rupt și visul a alunecat printre degete.

“Din păcate, am învățat doar din managerul lui Tomas Dvorak că voi obține un card sălbatic pentru Zurich. Sa terminat, dar in acest sezon interior am fost în vara anului trecut în capul lui și începutul sezonului am fost în atât de mult nedupal. „

Limita pentru participarea la campionat la Praga întâlnit la începutul lunii februarie în Linz, putere 793 cm pentru a îndeplini criteriile federale de treisprezece centimetri.

Idei pentru opt m

„A fost destul de cool. Am fost fericit, dar acum în arena O2 aș vrea să-l mut în opt.Aceasta este limita de calificare pentru finală. “Dar asta nu-i toate planurile și obiectivele. “Mi-ar plăcea să depășesc recordul halei din Cehia în categoria de până la 22 de ani, care are 811 în 1994 de Roman Orlík. Duminică, voi doar Unibet bonusuri case pariuri douăzeci și doi, așa că acum am o ultimă șansă „, el dă din cap unui tânăr atlet care are deja doi campion din titlu interior si o vara.

Coach-ul Josef Karas îl conduce. “Bineînțeles, acel record ar fi frumos, dar ar fi doar o șindrilă. Mai important este procedura – nici măcar nu trebuie să sari opt metri, ar putea fi 790, poate 795 de centimetri. Cu siguranta o ai.Al optulea, pentru a te ascunde în finala de vineri, este și puterea ta “, își asigură logodnicul.

În Praga, Juhsa a început studiile la Universitatea de Economie. „In grupul studiem cei doisprezece și“ noi „toți – antrenor ne ciocănire acasă ordinea honuit nu numai atletism, dar, de asemenea, cunoștințe în škamnách. Are dreptate, poate fi util “, spune el.

Având astfel glezna ca Saladino

și se menține atât convingere literalmente pentru a studia? “Potrivit antrenorului, este o rușine să stau în afara sălii de antrenamente timp de o jumătate de zi în dormitor și să mișcă nasul. Asta-i drept, probabil că aș fi murit de plictiseală “, recunoaște un atlet care a fost un model excelent de mai mulți ani.

Cine este?Panama Irving Saladino, câștigător olimpic de la Beijing 2008 și campion mondial în hol și în aer liber. “Îmi place stilul său de sărituri. Alte telecomenzi sari cu forta, dar are o glezna uimitoare care il trage in sus. Ia asta! “El zâmbește. A cumpărat cincisprezece bilete pentru familia sa, în principal pentru familie și rude. “Aș vrea să-i fac pe toți fericiți trecând prin finale. Și antrenorul Zbynek Chlumeckému de Breclav, care ma pregătit să merg la Praga și a insuflat în mine o dragoste pentru atletism, „Juška să uite recunoștința.