David Luiz, sportfogadás hogy Chelsea visszatér Liverpoolhoz, mint Terry kizárta

David Luiz készen áll arra, hogy a pénteken a Liverpool ellen játszott játékban második alkalommal debütáljon a Chelsea-nál, miután John Terry legfeljebb 10 napig kizárták a bokait. A Chelsea Antonio Conte azzal vádolja a védőket, hogy célozzák Diego Costa-t.

Terry fenntartotta a sérülést a 2-2-es rajz végén a Swansea City-ben, vasárnap, és elhagyta a Liberty Stadionot mankókon. A 35 éves pásztázó kedden, amikor a lábfej duzzanata eléggé lecsökkent, a károkat feltáró tesztek elvégezték. A következő keddre hiányzik az EFL Trophy nyakkendője a Leicester City-vel, és valószínűleg szeptember 24-én az Arsenal látogatására.

A távolléte David Luizot a csapatba juttatja, a Gary Cahill-t pedig a központi védelemben.A Brazília nemzetközi csatlakozása a transzfer határidő napján kezdte meg a kezdeti £ 34m-t Párizs Saint-Germain-tól, ahol kulcsszereplő volt az mobil sportfogadás elmúlt két évben. A 29 éves volt a Swansea helyettesítője, de lenyűgözte Antonio Conte-t pozitív hozzáállásával, mivel visszatért a Stamford-hídhoz. Facebook Twitter Pinterest David Luiz karrierje eddig.

„John Terry a Swansea vasárnapi játékában elszenvedett sérülése a lábánál feszült szalagok. Körülbelül 10 napig lesz ki, ”olvassa el a Chelsea-nyilatkozatot. „A kapitányunk megsérült a 2-2-es rajz záró percében.A fájdalmas játékot befejezte és Antonio Conte ezt követően megerősítette, hogy a probléma orvosi vizsgálatra lenne szükség. 10 napig. Abszolút bélelt, de mindent megad, hogy visszajönjön a játék. pár, aki a szombaton az Anfieldben a Leicester elleni 4-1 győzelmet elhagyva. múlt hétvégén fejsérülés miatt.A védő Mamadou Sakho szintén kedden visszatért a képzésbe, mivel április óta nem szerepelt Liverpoolban. More: bonusz-online.com