En praktisk guide til kvinnelige idrettsutøvere for forvirrede mannlige kommentatorer

Det er en Ask Hadley-spesiell, denne uken, folkene, og temaet er “La oss se på hvilke mannlige kolonneavtaler som sier om hvordan kvinner ser.” I forrige uke snakket en mannlig sportsforfatter på et annet papir meg en artikkel han skrev et år siden om hvordan kvinner får feminisme feil. Jeg savnet dette på det tidspunktet, sannsynligvis fordi jeg var så opptatt med å gjøre feminismen dårlig, så jeg er takknemlig for at han har rettet tilsynet mitt. Han beskriver sin feminisme som “radikal”, noe som er interessant, fordi jeg trodde at radikal feminisme involvert spennende ting som å beskrive pornografi som voldtekt.Tilsynelatende ikke: det snakker om Bet365 hvordan kvinnelige idrettsutøvere ser ut. Wimbledon, som alltid, gir oss mange eksempler på mannlige kommentatorer som viser sin radikale feminisme, fra Andrew Castle som ønsker at hans tannlege lignet Marcus Willis partner, Jennifer Bate, til John Inverdale å dele med nasjonen hans ta på Marion Bartoli ansikt. Argumentet til forsvar for denne typen oppførsel inneholder alltid setninger som: “Men kvinner liker komplimenter!”; “Dette er politisk korrekthet blitt gal!”; og, “Hjelp meg, barnepike, jeg har kastet alle lekene mine ut av vognen!”

Tillat meg å hjelpe disse Bet365 forvirrede sjelene. Det er en forskjell mellom et kompliment, og troende kvinner eksisterer utelukkende for at du skal gni lårene på.Mange kvinner – og dette kan komme som et sjokk – vil ikke vite hvor mye de slår på en aldrende kommentator. Jeg vet! Det er politisk korrekthet blitt sur!

Ja, kvinnelige idrettsutøvere bærer minimal klær, men det er slik at de kan gjøre jobben sin, ikke slik at noen journalister kan dele sine seksuelle fantasier om dem med verden. Jeg kan med absolutt sikkerhet si at hver kvinnelig idrettsutøver helst ville fokusere på deres Bet365 beste bettingselskaper vanvittige atletiske ferdigheter enn hvordan de ser ut.

Virkelig er det en rom gammel verden når en motekolonnist forteller middelaldrende menn å slutte å fokusere så mye på kvinners fysiske utseende.Når det gjelder ideen om at det er “feministisk” for å feire kvinners forskjeller fra menn, vil jeg forsiktig argumentere for at det er mer feministisk å høre på kvinner når de sier at de føler seg forringet av denne typen Bet365 tragiske mannlige smuttiness i motsetning til å avvise dem som humorløse feminazis som forstår ikke hvordan ekte damer føler.

Har ingen noen gang lært disse mennene hvilke tanker bør deles høyt og som egentlig ikke burde? Jeg kan fantasere om disse radikale feministene fra sportskommentarariet svikt på grunn av mangel på blod i hjernen og fallende øye først på toppen av mikrofonene sine, men jeg vokser ikke disse tankene, gjør jeg? Oh vent – oops.

Foran kurven, det er der jeg bor, Melanie. Faktisk er hele min adresse Ask Hadley, foran kurven, ett skritt videre, oppe på moralske høye bakken.Vennligst kontakt korrespondanse tilsvarende.

Jeg reiste faktisk på dette emnet for to uker siden. Siden da har det vært noe å gjøre med diskusjonen om Zellwegers ansikt, spesielt etter at Owen Gleiberman, sjefsfilmkritiker av Variety magazine, skrev en merkelig artikkel om det.

Hva var rart om det? Han hevder at Zellweger ser annerledes ut i disse dager, det er sant, men hans påstand om at hennes appell Unibet alltid har vært at hun ser “vanlig” ut. Men Gleiberman har et litt merkelig perspektiv på den gjennomsnittlige personens fysiske utseende, gitt at han mener Barbara Stanwyck, Joan Fontaine og Bette Davis “ikke var skjønnhetsvinner.De ser ut som forhøyede versjoner av oss. ”

Nå har jeg aldri møtt Gleiberman, men jeg har sett hans bildebyte, og la meg fortelle deg at jeg ikke ser ut som Joan Fontaine og han ain Det er ikke Bette. Men la oss ta opp problemet som Gleiberman stirret opp, som er: kan en skuespiller rote med ansiktet og fortsatt ha en karriere? Dette er et rettferdig spørsmål, gitt hvor mange aktører øyeblikkelig eller på annen måte Unibet mobile spillere sperret karrieren gjennom dårlig plastikkirurgi, fra Jennifer Grey til Mickey Rourke. Men det er også en forbannet hvis du gjør det, forbannet hvis du ikke gjør det situasjon, spesielt for kvinner: de blir skjult hvis de har kirurgi, og bortkastes hvis de viser tegn på aldring.Og dette er virkelig hva Gleiberman burde ha tatt opp, i motsetning til å skrive lenge om hans personlige ulykkelighet med Zellwegers utseende, og dermed sette akkurat fokus på en skuespiller ansikt som driver dem til plastikkirurgi i utgangspunktet. </Så la oss ende med dette: I stedet for å sniping på skuespillere for plastikkirurgi, la oss i stedet føle oss litt triste at vi lever i en verden der de føler at de Unibet trenger å gjøre det. Og så la oss fortsette med dagen vår og la dem fortsette med deres.