Unibet-skader forlader holdkammerater, der er distraught ved vikingstræning

“Efter at have gennemgået en MR, blev det fastslået, at Teddy havde en fuldstændig rive på sin ACL og andre strukturelle skader,” læses en holdopgørelse. “Der synes heldigvis ikke at være nogen nerveskade eller arteriel skade. Kirurgisk reparation vil blive planlagt inden Unibet sportsvæddemål på nettet for de næste par dage.

“Selvom genoprettelsestiden vil være betydelig, forventer vi, at Teddy skal udbedres fuldt ud. [Holdet] vil gerne takke alle de medicinske fagfolk og vores atletisk træningspersonale til al deres hjælp i dag. Teddy har allerede vist den holdning, der er nødvendig for at overvinde denne skade og angribe hans rehab. ”

Bridgewater faldt tilbage for at passere under en øvelse, plantede sin fod og straks gik ned.Han greb sit venstre knæ, mens de bekymrede holdkammerater og Unibet atletiske trænere snakkede sig om ham.

Træneren Mike Zimmer kaldte til sidst off practice, og resten af ​​holdet gik væk fra banen, mens Bridgewater blev til stede. Øjeblikke senere tog en ambulance ind i holdets vinterparks hovedkvarter, og Bridgewater blev taget væk. Han måtte sederes, før han blev behandlet på hospitalet. “Teddy er sådan et godt barn,” sagde Zimmer. “Jeg elsker dette barn. Vores fans elsker dette barn. “Jim Brown bakker Colin Kaepernick som Rodney Harrison siger QB ‘er ikke sort’ Læs mere

Spillerne var synligt forvirrede, da de gik ud af banen, og nogle Unibet betting sider danmark sprang udforskninger i luften.En lille gruppe forblev bagud og huddled omkring ham i bøn, da teamets atletiske trænere arbejdede for at immobilisere hans ben.

Der ligger lidt bag Bridgewater på dybdediagrammet. Shaun Hill er den primære backup, men han er 36 år og har kun spillet sparsomt i løbet af de sidste fem år.

“Vi vil ikke holde vores hoveder i sandet, tage vores hale mellem benene , Sagde Zimmer senere. “Vi kommer ikke til at undskylde.”

Bridgewater går ind i sin tredje sæson i NFL, og vikingerne Unibet regnede med at han tog nogle store skridt frem efter en lovende start på sin karriere.Han hjalp med at lede vikingerne til NFC-nordmesterskabet sidste sæson som mere af en spilleleder, men Zimmer og offensiv koordinator Norv Turner har sagt, at de forventede at han skulle være meget mere af en playmaker i 2016.

Bridgewater gik glip af det andet preseason-spil med en øm skulder, men var meget skarp på søndag mod San Diego. Han gik 12 til 16 i 161 yards og en touchdown i to fjerdedele af arbejdet, hvilket forlod vikings spillere og fans fuldt ud selvtillid, da holdet begynder at forberede sig til sæsonåbneren i Tennessee den 11. september.

Vikingsværten Los Angeles Rams i deres sidste preseason Unibet spil torsdag aften, selvom Bridgewater og de fleste af starterne ikke forventes at spille.