Unibet sport fogadás

A futball ünnepe, amelyet Oroszországban tartottak, sajnos véget ért. Az Unibet könyvesbolt-iroda azonban úgy döntött, hogy jó hangulatot ad a felhasználóknak. Fogadások a sporteseményekről, amelyek elérhetők a könyvesbolt honlapján, és részt vesznek a heti ingyenes fogadáson. És így minden héten a cselekvés vége előtt.

Kinek érhető el az ajánlat? Az Unibet sport fogadás minden regisztrált felhasználója részt vehet a promócióban. Az új játékosok is kihasználhatják az ajánlatot.

Mikor tartják a promóciót? Az ajánlat a 2018. augusztus 5-én, 00:00 órától (Greenwich Mean Time) július 16-23:59 között (GMT) érhető el. A nyereményhúzást hétfőn tartják, amely a promóciós hét után következik.

Hogyan vehet részt a promócióban? Ehhez a felhasználónak legalább egy tétet (vagy ennek megfelelő összeget) kell fizetnie egy olyan sporteseményért, amelynek nagysága 1,40 vagy több, a hét folyamán. Minden ilyen fogadás esetén a játékos kap egy jegyet a sorsoláshoz. Annak érdekében, hogy növelje az esélyét arra, hogy jutalmat kapjon a játékos számára, annyi ilyen jegyet kapjon, amennyire csak lehetséges.

Milyen nyerésre várnak a játékosok? Minden promóciós hét nyereményalapja 10 000 euró, vagy annak megfelelője egy másik pénznemben. A cselekvés 100 résztvevője felosztható, és teljesíti a cselekvés feltételeit. A boldog jegyeket számítógépes program segítségével véletlenszerűen határozzák meg.

Minden nyertes 100 eurót kap (vagy ezzel egyenértékű összeget) ingyenes tét formájában. Így a jutalmat 7 napon belül kell felhasználni a hivatal általános szabályai szerint. Ellenkező esetben a fogadás a szabad fogadást megszünteti.

Az akcióról további információk találhatók az Unibet honlapján.